Interview med Nicole: – Jeg skal lige finde en caddie til wekeenden

Efter to fantastiske runder på LET i Australien fører danske Nicole Broch Larsen turneringen inden finalerunderne. Der er dog lige en enkelt ting hun skal have styr på, afslører hun i et interview som du kan se nederst på siden.
De to første runder har Nicole haft sin bag på en vogn, og selv trukket den rundt på banen. Forklaringen – det var simpelthen for dyrt, at flyve en caddie med hele vejen til Australien. Oprindeligt havde spillerne også lov til selv at bære udstyret i weekenden, men det har arrangørerne nu lavet om, så Nicole skal ud og finde en caddie.
— Læs også: Dansktop Down Under – Nicole  i front på LET i Australien
– Jeg håber at min ‘værts-far’ (Nicole bor hos en familie, hvor faderen er medlem af klubben) vil gå caddie. Ellers må jeg ud og finde en lokal, siger Nicole med et smil på læben, der straks får flere af journalisterne til at tilbyde deres tjeneste.
Nicole kan også fortælle, at selvom hun fører turneringen med to slag, så føler hun faktisk ikke, at hun rammer bolden ret godt.