Der gik Broch i den for Nicole i Australien

Efter to 67’ere i træk lå Nicole Broch Larsen på førstepladsen ved Oates Vic Open i Australien. Placeringen til trods, så kunne danskeren efter anden runde fortælle pressen, at hun faktisk ikke ramte bolden som hun gerne ville, men at hun havde fået nogle heldige hop rundt omkring på banen. Lørdag morgen var heldet løbet tør.
En 79’er måtte Nicole skrive under på efter en runde, der bød på fem bogeys, en dobbeltbogey og bare en enkelt birdie. Det var 12 slag mere end hun brugte dagen før på samme bane.
Den ærgerlige tredje runde betød en tur fra førstepladsen ned til en delt 21. plads i -6, og Nicole må desværre se langt efter en sejr.
— Læs også: Interview med Nicole: – Jeg skal lige finde en caddie til weekenden
Emily Kristine Pedersen kunne – i modsætning til sin landsmand – præstere en fremragende runde lørdag. Smørum-spilleren var rundt i en af dagens bedste runder med syv birdies og en enkelt birdie, og avancerede til en delt 13. plads i -8, og ligner nu det bedste bud på en dansk topplacering.
Længere nede i feltet – på en delt 53. plads – finder vi den sidste del af den danske trio, Nanna Koerstz Madsen, der aldrig rigtigt har fået gang i spillet i denne uge.
Turneringen føres af engelske Melissa Reid, der kom til -15 lørdag, og dermed fører med to slag ned til amerikanske Angel Yin og hjemmebanehåbet Su Oh inden søndagens finalerunde.
Oates Vic Open, leaderboard