LET: Den australske blæst fejede Dannebrog ned ad leaderboardet

Det startede så godt, og sluttede så skidt ved Oates Vic Open i Australien, hvor Nicole Broch Larsen og Emily Kristine Pedersen var med. Det blev – på trods tidlige forhåbninger – ikke til en dansk topplacering, og i stedet endte engelske Melissa Reid med at vinde et nervepirrende omspil.
Nicole Broch Larsens turneringen kan nemmest beskrives på følgende måde: De to første dage var hun -12. De to næste dage var hun +12. Sådan kan golf være ubarmhjertigt. De heldige hop Nicole fortalte om efter anden runde, blev til miserable hop i weekenden med bogeys og dobbeltbogeys til følge. At vinden for alvor tog til, hvilket aldrig har været Nicoles kop te, hjalp heller ikke på det hele.
– Selvfølgelig ikke den weekend jeg havde håbet på, men på den anden side må jeg bare erkende, at jeg ikke har kapacitet til mere lige nu – specielt ikke i en førerbold i går og i hård vind i dag, skriver en ærlig Nicole Broch Larsen på sin Facebook-side.
— Læs også: Interview med Nicole: – Jeg skal lige finde en caddie til weekenden

Billede: Therese O’Hara på Twitter

Nu går turen til Adelaide, hvor Nicole skal forsøge at kvalificere sig til næste uges LPGA-turnering Australian Open, hvor Therese O’Hara allerede er i feltet.
Emily Kristine Pedersen endte – efter sin landsmands weekend-nedtur – som bedste dansker, selvom hun også havde problemer med vinden på finalerunden. Det blev til en runde i +3 og en samlet placering som delt nummer 18 på -5 samlet.
Engelske Melissa Reid endte med at tage titlen efter et tre-hullers langt omspil, hvor ingen af spillerne præsterede par på par-5 hullet 18. Derfor skulle der en bogey til på tredje omspilshul fra tyske Sandra Gal, før der kunne kåres en vinder.
Oates Vic Open, leaderboard