Overraskende vinder af Maybank Championship

Det blev en spændende afslutning på Europa Tour turneringen Maybank Championship i Malaysia. Englænderen Danny Willet havde bragt sig i en optimal position i 16 under par inden sidste runde med en 3 slags føring ned til nærmeste forfølger. Men spillet kørte ikke for englænderen i dag søndag, og med en 73’er på scorekortet endte Willet på en delt 5. plads.
Fabrizio Zanotti fra Paraguay kom til Malaysia efter at have mistet cuttet 3 gange i træk i ugerne forinden. Men 33 årige Zanotti ville det anderledes i denne uge. Han havde ikke en bogey på scorekortet de sidste 2 runder. David Lipsky, USA startede dagen på andenpladsen 3 slag efter Danny Willet, som ikke fik sit spil til at fungere, og Lipsky førte turneringen det meste af tiden på bag-ni. Fabrizio Zanotti spillede sig solidt op, og med en birdie på 17. hul var han for første gang i toppen af leaderboardet. Og en fantastisk eagle på 18. hul, som er et par 5 hul, sikrede Zanotti hans anden sejr på Europa Touren. Den første var BMW Int. Open i 2014.
Med sejren fulgte også en check på ca. kr. 3.5 mio. og det var selvfølgelig en meget glad vinder, som modtog vindertrofæet. “Det er nok den bedste golfrunde jeg har spillet i min karriere” udtalte Zanotti “Da jeg lavede birdie på 15. hul tænkte jeg, at jeg måske havde en chance for sejren, hvis jeg kunne lave 2 birdies mere. Det blev så en birdie og en eagle og det var jo helt perfekt”, sagde en meget glad og lettet vinder.
Lucas Bjerregaard sluttede i 3 under par på en delt 47. plads og Lasse Jensen i 1 under par på en delt 55. plads.
Nedenfor kan man se videoklip med highlights fra 4. runde.
Maybank Championship, leaderboard