Woods trækker sig – igen – fra alle turneringer

Tiger Woods meddelte i denne weekend, at han efter lægens ordre må trække sig fra de to kommende turneringer, Genesis Open og Honda Classic, og dermed har den tidligere verdensetter, der er igang med sit comeback til top-golf, igen igen planlagte turneringer i kalenderen, og hans tilbagevenden må stå som et stort spørgsmålstegn. Og måske endda ikke bare et spørgsmål om hvornår Tiger Woods spiller igen, men om Tiger Woods spiller igen.
Det er igen ryggen der driller. Det var den, der fik Woods til at trække sig fra Omega Dubai Desert Classic, og som nu har fået ham til aflyse alle fremtidige planer.
— Læs også: McGinley: – Woods’ comeback var et PR-stunt
Weekendens afbud markerer Woods tredje og fjerde af slagsen i de sidste fem måneder, og siden august 2015 har han blot spillet én 72-hullers turnering. Det var hans egen Hero World Challenge, hvor han – på trods af mange birdies – endte som nummer 15 af 17 deltagere. Han havde håbet på 16 runders golf her i starten af 2017, men fik kun tre efter et misset cut og nu igen en skade i ryggen.
Der en tunering på Augusta National om et par måneder, der – uanset Tigers hemmelighed om sin kalender – må stå som det helt store mål for dette forårs-comeback. Og inden da er der Arnold Palmer Invitational, som Woods har vundet otte gange. Dén turnering og naturligvis The Masters på Augusta må være det Woods sigter mod nu. Men én ting er intentioner – noget andet er fysisk formåen. Har hans ryg kræfterne til at klare 72 huller? Det må tiden vise.
— Læs også: Tiger Woods skifter til TaylorMade
Genesis Open, som Woods skulle have spillet, støtter hans velgørenhedsorganisation, og derfor vil Woods være til stede. Men kun som ambassadør og som ansigt udad til. En rolle han sikkert helst vil undgå, men som i sidste ende kan være alt hvad der ligger for enden af den lange, snørklede vej, som den tidligere hersker af sporten nu har bevæget sig ind på endnu engang.