Jordan Spieth vinder AT&T Pebble Beach Pro-Am

23 årige Jordan Spieth har nu vundet 9 gange på PGA Touren.

Det blev aldrig rigtig spændende på finaledagen af AT&T Pebble Beach Pro-Am. Jordan Spieth førte inden runden med 6 slag, og det nærmeste forfølgerne kom på var 3 slag. Spieth ramte 16 ud af 18 greens på finaledagen og var aldrig tæt på en bogey.
Spieth endte med på -19 efter en runde i -2. Kelly Kraft var den nærmeste forfølger og endte på -15. Kraft var -4 efter 6 huller og lignede en der ville udfordre Spieth. Men derefter gik han lidt i stå og endte med en runde i -5.
Dustin Johnson fik heller ikke sat et angreb i gang. Han spillede dog en flot bagni i -4, der gjorde at han tog 3. pladsen alene.
Hurtigt efter titlen kom i hus, begyndte sammenligningen allerede med 2015-sæsonen, hvor Spieth blandt andet vandet 2 majors. Han tager det dog mere roligt. ”Jeg synes ikke det er fair at sammenligne med 2015, for det vil være at sammenligne mig med nogle, der skulle have vundet 45 majors og over 100 turneringer”, sagde Spieth på pressemødet.
Det var Jordan Spieth’s sejr nummer 9 på PGA Touren i en alder af bare 23. Han er den næstyngste efter Tiger Woods til at nå 9 sejre i nyere tid. Det ser samtidig ud til at han har planlagt en klogere skema end sidste år, og han bliver yderst spændende at følge denne sæson. I de første 4 turneringer er han ikke sluttet værre end nr. 9.
http://www.pgatour.com/leaderboard.html