Ærgerlig afslutning for Cappelen

Sebastian Cappelen missede cuttet i Panama Claro Championship

Web.com Touren spiller i denne uge Panama Claro Championship. Sebastian Cappelen lå efter en 1. runde i +1 lige akkurat på den forkerte side af cutgrænsen. Det krævede derfor en god runde, for at klare sig videre til weekenden.
Det så længe lovende ud for Sebastian, der var -2 efter 11 huller og indenfor cutgrænsen. Han fik par på de 9 første huller og startede bagni med 2 birdies. Men hul 12, 13 og 14 bød på en dobbeltbogey og to bogeys. Det fik han desværre ikke rettet op på, og endte med en runde i 72 slag (+2). Det blev 2 slag for meget og Sebastian kan holde fri i weekenden.
Turneringen føres efter 2. runde af Mark Anderson og Cameron Wilson i -9.
Sebastian Cappelen har ikke fået en ønskestart på den nye sæson. I 4 turneringer er det nu blevet til 3 missede cuts. Vi må håbe, at han finder den gode form, så han kan kravle op på pengelisten og kæmpe med om de 25 pladser der giver adgang til PGA Touren.
http://www.pgatour.com/webcom/leaderboard.html