Middelmådig start for Cappelen

Sebastian Cappelen ligger aktuelt nr. 85 på Web.com Tourens pengeliste

Danske Sebastian Cappelen er med i denne uges turnering på den amerikanske Web.com Tour, Panama Claro Championship. Efter første runde ligger Cappelen delt nr. 72 i +1 (71 slag), og dermed er den 26-årige dansker et slag på den forkerte side af cutgrænsen.
Cappelen startede sin runde med en bogey på første hul, og derefter blev det til 17 pars i træk. Skal Cappelen spille med i weekenden, kræver det formentlig en runde under par på fredagens runde.
Panama Claro Championship føres af fire spillere som alle var rundt i 64 slag (-6) på første runde. På den delte førsteplads ligger bl.a. amerikanske Andrew Putnam, som inden turneringen ligger nr. seks på pengelisten, den såkaldte The 25. Putnam lavede syv birdies og en enkelt bogey på torsdagens runde. Pengelisten hedder The 25, idet top 25 på listen ved sæsonens afslutning får et kort til den noget mere lukrative og prestigefyldte PGA Tour.
Sebastian Cappelen har i denne sæson spillet tre turneringer på Web.com Touren, hvor det er blevet til en 31. plads og to mistede cuts. Danskeren ligger således på en 85. plads på The 25 forud for Panama Claro Championship, og en god runde i morgen og et klaret cut til følge, kan sende Cappelen længere frem på pengelisten.
Panama Claro Championship, leaderboard