Top 5: De bedste slag fra Joburg Open

Regnen stjal de største overskrifter ved den netop overståede Joburg Open, der til sidst måtte kortes ned til 54 huller grundet de voldsomme vandmængder. Til trods for dette, så er flere af slagene på nedenstående top-5 video faktisk slået i solskin.
Selvom Jeff Winther spillede en solid gang golf, så er der ikke blevet plads til ham på listen, der blandt andet indeholder et – forholdene taget i betragtning – fantastisk bunkerslag fra Trevor Immelman, der med skoene i vand formåede at kontrollere sit slag helt enestående.
Europatouren rykker i denne uge til Mexico, hvor årets første WGC-turnering skal spilles. Det bliver med deltagelse af det meste af verdenstoppen heriblandt Søren Kjeldsen og Thobjørn Olesen, der får æren af forsvare de danske farver på den nye WGC destination.