Tiger Woods melder afbud til Arnold Palmer Invitational i næste uge


Tiger Woods havde planlagt at spille Arnold Palmer Invitational på PGA Touren i næste uge. Men desværre har Tiger fortsat problemer med ryggen og det er grunden til, at Tiger har meldt afbud til turneringen.
På sin hjemmeside skriver Tiger Woods, at han meget gerne ville have været på Bay Hill i næste uge og spille Arnold Palmer Invitational. “Jeg ville gerne have været der og æret Arnold, som jeg betragtede som en ven og satte meget pris på” skriver Tiger på sin hjemmeside. Han skriver desuden, at han ikke har et konkret tidspunkt for sin deltagelse i næste turnering, og at hans behandlinger for rygproblemerne skrider godt frem.
Tiger måtte trække sig efter første runde af Omega Dubai Desert Classic i starten af sidste måned, og han har ikke spillet siden. Årets første major, Masters spilles om godt en måned, og kan Tiger være klar til den tid, er det sikkert en turnering, som han vil være meget motiveret til at spille igen.