Indisk magtdemonstration på hjemmebanen

Andenplads, førsteplads, førsteplads. S.S.P. er helt vild med sit hjemlands turnering, hvor han tre år i træk har været med fremme og to gange har vundet

144 spillere stillede til start ved denne uges Hero Indian Open, og de 143 af dem havde store udfordringer med den svære bane ud for New Delhi, der bestemt ikke blev nemmere af de mange regnmængder, som forsinkede turneringen de første to dage.
Og så var der indiske S.S.P. Chawrasia, som lignede én, der spillede en helt anden bane. Efter fire runders spil endte han turneringen i -10, hvilket var intet mindre end syv (!) slag foran sine nærmeste konkurrenter.
Kun syv spillere brød par for ugen, og man må bare tage hatten for Chawrasia, der som den eneste i feltet ikke havde en eneste runde over par. Søndag lukkede han af med en runde i -1 og kunne altså sikre sig sin anden sejr i træk ved Hero Indian Open – året før tabte han i omspil.
Lasse Jensen – der er den eneste danske deltager i denne uge – sluttede på en delt 17. plads i +3 efter at have gået finalerunden i -1, og tjener altså gode point og euro til Race to Dubai ranglisten.
Europatouren holder nu pause for de almindelige turneringer indtil efter The Masters, hvor der skal spilles Trophee Hassan II i Marokko.
Hero Indian Open, leaderboard