Nanna Koerstz Madsens afsluttende eagle gav flot placering

Nanna Koerstz Madsen fik en flot 12. plads på Symetra Touren i denne uge

Hun var den bedst placerede spiller på verdensranglisten i feltet ved Florida’s Natural Charity Classic, der i denne uge blev spillet på Symetra Touren, og det blev da også til en flot placering for Nanna Koerstz Madsen, der med en flot eagle på sidste hul gik sidste runde i -1.
I alt rakte de tre runder til en samlet score på -3 og en delt 12. plads for Smørum-spilleren, der er i fuld gang med at jagte adgang til næste års LPGA Tour. Nicole Broch Larsen, der også var med i Florida, gik weekendens dårligste runde søndag (+3) og faldt tilbage til en delt 39. plads i +4 samlet.
Turneringen blev vundet af Storbritanniens Olivia Jordan-Higgins, der holdt forfølgerne bag sig og sluttede øverst på leaderboardet i -10 samlet.
I næste uge spiller både Nanna og Nicole i Kina, hvor de sammen med blandt andre Emily Kristine Pedersen deltager i World Ladies Championship, der er en del af Ladies European Tour.
Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard