Woods: – Jeg gør alt for at blive klar til Masters

Tiger Woods er stadig ikke sikker på at han bliver klar til Masters om to uger

Den 2. februar trak Tiger Woods sig fra Dubai Desert Classic, da ‘en krampe i ryggen’ forhindrede ham i dreje sig ordentligt. Her knap to måneder senere er Woods endnu ikke klar, og kæmper nu en kamp mod tiden for at blive klar til årets største turnering.
Fire gange har Tiger Woods vundet Masters, men hvis det tal skal vokse i år, så tyder meget på, at der skal ske et mindre mirakel. Siden Dubai har Woods trukket sig fra tre turneringer, og med bare 15 dage til det går løs på Augusta vokser usikkerheden om Woods’ deltagelse fra time til time.
Mandag var Woods for første gang i medierne efter sin seneste skade, da han var i Good Morning America for at promovere sin nye bog om The Masters i 1997, hvor han vandt sin første major nogensinde med intet mindre end 12 slag ned til nærmeste forfølger. Her fortalte han, at han stadig mangler at få kroppen i stand til at gennemføre en golfturnering, og at der ikke for nuværende er en tidshorisont på hans comeback.
– Jeg skal tilbage i fysisk form. Hovedet fejler ikke noget, men kroppen skal kunne udføre sine opgaver. Jeg har ikke kunnet træne som jeg gerne vil og så meget som jeg gerne vil, og det hindrer mig, sagde Woods.
I slutningen af sidste uge kom der en historie frem om, at Tiger havde meldt sig tvivlsom med hensyn til Masters, men hans agent Mark Steinberg var hurtigt ude og afvise historien, og understregede at man end ikke var tæt på at tage en beslutning herom.
Woods meldte i 2014 afbud til Masters, og spillede for første gang ikke med siden hans debut i 1995. I 2015 blev han nummer 17, men sidste år måtte han igen se med fra sidelinjen grundet skader.
Nedenfor kan du – i et klip fra Good Morning America – se at Woods i hvert fald stadig har evnen til at putte … og fistpumpe … som man kender ham.