Kjeldsen klar til 1/8 finale mod amerikaner ved WGC

Efter forrygende spil af danske Søren Kjeldsen onsdag og torsdag, var der fredag dømt hviledag da Gary Woodland havde trukket sig fra turneringen af familiære årsager. Dermed var Kjeldsen klar til 1/8 finalen ved WGC Dell technologies Match Play, som spilles i Austin, Texas.
I 1/8 finalen møder Kjeldsen den forholdsvis ukendte og 48. seedede amerikaner William McGirt.
McGirt har ligesom Kjeldsen været stærkt spillende og vundet alle sine tre matcher mod henholdsvis Brandt Snedeker, Branden Grace og Andy Sullivan. Såfremt Kjeldsen besejrer McGirt i 1/8 finalen venter enten Jon Rahm eller Charles Howell III i 1/4 finalen. Begge matcher bliver spillet lørdag.
De øvrige 1/8 finaler er:
Dustin Johnson – Zach Johnson

Verdens bedste golfspiller Dustin Johnson har vist imponerende spil med 3 sejre i sine 3 matcher. I dagens match var han hele 6 up efter 7 huller mod Jimmy Walker. Han møder Zach Johnson, der fredag besejrede Brendan steele og dermed vandt sin pulje med blot 2 point.
Brooks Koepka – Alex Noren
En velspillende Brooks Koepka som har afsluttet 2 af 3 matcher allerede på hul 13 møder svenske Alex Noren som har vundet alle sine 3 matcher. Dog blev den ene vundet da italienske Francesco Molinari måtte trække sig fra turneringen.
Hideto Tanihara – Paul Casey
Tanihara som bl.a. besejrede Jordan Spieth møder Paul Casey som vandt alle sine tre matcher mod bl.a Charles Schwartzel.
Bubba Watson – Ross Fisher

Bubba Watson delte dagens match med Thomas Pieters og blev dermed klar til at møde Ross Fisher, som vandt efter omspil med Louis Oosthuizen.
Marc Leishman – Phil Michelson
Marc Leishman slog i et omspil Lee Westwood og Pat Perez og er dermed klar til at møde Phil Michelson, som vandt alle sine 3 matcher mod bl.a. Daniel Berger.
Bill Haas – Kevin Na
Efter hele 6 hullers omspil med K.T.Kim er Bill Haas klar til at møde Kevin Na, som ligeledes vandt efter et omspil mod englænderen Matthew Fitzpatrick
Jon Rahm – Charles Howell III
Med en 6&4 sejr over Sergio Garcia er Jon Rahm klar til at møde Charles Howell III, som efter omspil mod Tyrell Hatton og Rafa Cabrera Bello blev klar til 1/8 finalen. Hatton blev desværre diskvalificeret i omspillet da han glemte at genplacere bolden da den bevægede sig efter han havde adresseret putteren.
Få et overblik over hvem der kan møde hvem i 1/4 finalerne her.
1/8 finalerne starter lørdag kl. 15.00 og vises på Viasat golf og Viasat Play. 1/4 finalerne spilles umiddelbart efter.