Jon Rahm klar til finalen ved WGC

Spanske Jon Rahm er videre til finalen ved WGC turneringen i Texas efter en 3/2 sejr over Bill Haas

Spanske Jon Rahm skulle i semifinalen ved WGC turneringen i Texas op imod amerikanske Bill Haas som efter en suveræn 1/4 finale slog Phil Mickelson med 2/1. Dermed var der lagt op til en spændende dyst om pladsen i finalen, og semifinalen skuffede på ingen måde.
På forni bølgede det lidt frem og tilbage, og stillingen var lige efter de første ni huller. Både Rahm og Haas var tre under par efter seks pars og tre birdies. Med dagens femte birdie på 13. hul kom Rahm en op. 14. hul blev delt i bogeys – de eneste to bogeys i hele matchen – men så slog Rahm igen til med birdies på både 15. og 16. hul, og vandt således semifinalen med 3/2.
Efter de 16 huller var Rahm hele seks under par, og understregede endnu engang, at han bliver svær at slå i denne uge. Efter runden udtalte Rahm, at han så frem til finalen, og at han håbede, at det ville blive mod Dustin Johnson og dermed en rematch fra tidligere på året, hvor Johnson slog Rahm i en søndagsduel ved årets første WGC turnering i Mexico.
I skrivende stund er matchen mellem Dustin Johnson og Hideto Tanihara lige efter 16 huller til trods for, at forhåndsfavoritten Johnson var tre op efter syv huller og to op efter 12 huller. Den spændende afslutning kan følges direkte på både Viasat Golf og Viaplay.
WGC-Dell Technologies Match Play, leaderboard