WGC semifinaler: hvem ser stærkest ud på papiret?

På papiret ligner DJ et godt bud på en finaleplads, men måske Tanihara kan levere en gedigen overraskelse i dagens semifinale?

Forud for eftermiddagens to semifinaler ved WGC i Austin, Texas har Teetime set nærmere på, hvorledes de fire semifinalister har klaret sig hidtil i turneringen. Alle fire spillere er noteret for massere af birdies og også et par eagles, så det tegner til at blive endnu en underholdende dag med golf i absolut verdensklasse.
Verdensranglistens nr. 1 Dustin Johnson skal op imod japanske Hideto Tanihara, mens Kjeldsens banemand, spanske Jon Rahm skal forsøge at overkomme amerikanske Bill Haas.
Nedenfor ses det, hvor mange birdies og eagles de fire spillere indtil videre er noteret for på de første fem runder. Tallene bør dog tages med lidt forbehold, idet ikke alle hullerne bliver spillet helt færdigt som følge af hulsspils formatet.
Dustin Johnson – 27 birdies og 1 eagle på 76 huller, 5 sejre
Hideto Tanihara – 22 birdies og 0 eagles på 84 huller, 4 sejre og 1 delt
Jon Rahm – 20 birdies og 1 eagle på 74 huller, 5 sejre
Bill Haas – 21 birdies og 0 eagles på 80 huller, 4 sejre og 1 nederlag
Hvis de to finalepladser skulle findes ud fra ovenstående, så kan vi se frem til en dyst mellem Johnson og Rahm, men hvem ved om enten Tanihara eller Haas kan levere en overraskelse? Se med direkte kl. 16:00 på Viasat Golf og Viaplay og få svaret.
WGC-Dell Technologies Match Play Championship, leaderboard