Tiger Woods trækker sig fra The Masters

Tiger Woods er desværre ikke blevet klar til dette års The Masters

Der har længe været spekulationer omkring Tiger Woods og hans deltagelse i næste uges The Masters. Woods har siden sidste uge spillet huller på hjemmebanen i Florida, og han har ifølge øjenvidner været ude og spille på Augustabanen i denne uge, men fredag valgte han at trække sig fra årets første major.
Han er ikke blevet turneringsklar efter den pause, han har holdt siden Dubai. ”Jeg har ikke nogen tidshorisont for mit comeback, men jeg vil fortsætte med at arbejde, så jeg kan komme tilbage hurtigst muligt.”
Dette års The Masters er 20 års-jubilæum for Tiger Woods første sejr på Augusta. ”Jeg er specielt ked af det, fordi det er et specielt jubilæum som er fyldt med mange gode minder. Det er ikke til at forstå, at det er 20 år siden jeg vandt min første grønne jakke.”
Tiger Woods deltager dog i den årlige Champions dinner på tirsdag, hvor alle tidligere vindere er inviteret. Her er det i år Danny Willett der er vært.
Det positive er, at Tiger Woods er aktiv igen og forhåbentlig kan han blive klar til sæsonens anden major, US Open den 15 juni.