McIlroy er lykkelig, men: – Der mangler én ting i mit liv

Rory McIlroy mangler en enkelt brik i sit livs puslespil, og den ligger og venter lige om hjørnet

Han har succes på golfbanen. Han er forlovet med den smukke Erica Stoll. Det kører med andre ord på skinner for nordirske Rory McIlroy. Men i et åbenhjertigt med ESPN afslører han, at der mangler én ting i hans liv, før han er helt tilfreds.
– Jeg ville elske at sige, at mit liv er komplet, sådan som det er nu, og med alt der skal ske i fremtiden, men hvis ikke jeg får en grøn jakke, så vil der altid være en lille smule, der mangler. Og ja, jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ville være tilfreds, hvis ikke det lykkes, sagde en ærlig McIlroy.
Masters-titlen, der giver adgang til den grønne jakke, er den eneste major der endnu er undslippet Rory McIlroys favn, omend det ikke er fordi det har skortet på chancer.
I 2011 var han fire slag foran inden søndagens finalerunde, men måtte se drømmen brast på bagni, hvor han blandt andet måtte notere en triplebogey på 10. hul. Sidste år var han igen tæt på, da han gik i førerbold med Jordan Spieth lørdag. Men igen ødelagde en katastrofal runde McIlroys chancer. Denne gang var det en tredje runde i 77 slag, der blev kostbar.
Der er ingen tvivl om, at for hvert nederlag har McIlroy lært noget. Han vandt US Open bare to måneder efter sin sammensmeltning i 2011, og han har med sikkerhed også taget noget med fra sidste års skuffelse. Spørgsmålet er så bare om det er nok, når hele verdenseliten samles på Augusta National i den kommende uge.
Én ting er sikkert – nordireren vil gøre alt i sin magt for endelig at slutte cirklen, og iklæde sig den grønne jakke.
– Jeg sagde i et interview da jeg var otte år gammel, at jeg ville være den bedste spiller i verden og vinde alle fire majors. Jeg har næsten klaret det – men der mangler en enkelt brik i puslespillet.