Dustin Johnson trækker sig fra Masters

Verdensetteren, Dustin Johnson, har trukket sig fra dette års US Masters. Johnson faldte onsdag ned af en trappe i sit hus og slog den nederste del af sin ryg. Johnson forsøgte at gennemføre opvarmningen inden første runde, men måtte anerkende at smerterne var for store og måtte derfor trække sig fra turneringen.
Formstærke Dustin Johnson var meget ærgerlig over at måtte trække sig, da han ligesom mange andre ser netop denne uge som en af årets højdepunkter samt at han for tiden spiller det bedste golf han nogensinde har spillet. Ydermere fortæller Dustin Johnson at han sagtens kunne svinge køllen tilbage, men ikke var i stand til at lave gennemsvinget efter at have ramt bolden.
Det er ikke første gang Dustin Johnson har måttet trække sig fra US Masters. Tilbage i 2012 måtte han ligeledes trække sig med en skade efter at være faldet af en vandscooter.