Mens vi venter: Video med Tigers chip fra 2005

Tiger_15_0Det er nu 12 år siden, at Tiger holede et forrygende chip på vej mod sejren i The Masters 2005. Et slag der også er brugt i en morsom Nike reklame.
Der findes næppe mange golfentusiaster, som ikke kender klippet og har set det masse af gange, men alligevel er der noget ved lige dét slag der gør, at man ikke kan se det nok gange. Nike lavede også senere en morsom reklame om slaget, som kan ses nederst i denne artikel.
— Læs også: Masters starttider: Kjeldsen skal ud med Ryder Cup kaptajnen
Lige så nedenfor kan du også se en video – et såkaldt ‘Masters Moment’ – hvor Tiger fortæller om slaget, og siger at han faktisk ikke troede den ville gå i, før han hørte en tilskuer råbe.
Artiklen fortsætter under videoen

Birdien på 16. hul gav Woods en føring på to slag over en lamslået Chris DiMarco, og lignede derfor en sikker vinder. Det blev dog til bogeys på de sidste to huller, og de to måtte derfor ud i et omspil, som Tiger dog vandt, og dermed sikrede sig sin fjerde grønne jakke.
Siden den dag i 2005 har Tiger Woods ikke vundet The Masters, og i weekenden måtte han for andet år i træk melde afbud til turneringen grundet skader. Hans seneste majorsejr ligger tilbage i 2008, hvor han vandt US Open.
Nike reklame

Tiger fortæller om chippet