Fem af de bedste Masters turneringer i historien

10-04-2011 European Tour 2011, The Masters Tournament, Augusta National, Augusta, Georgia, USA. 01-10 April Charl Schwartzel of South Africa Last years champion Phil Mickelson helps on this years champion Charl Schwartzel with his new green jacket after he wins the 2011 Masters Golf Tournament .Igennem årene har der været spillet en række fantastiske Masters turneringer. Nogle af dem har dog været bedre end andre. I den følgende artikel vil vi nævne 5 af de mest nervepirrende Masters turneringer nogensinde:
US Masters i 1986:
Jack Nicklaus vandt som 46 årig sin sjette Masters titel i 1986 med sin søn som caddie. Det var tæt løb hele søndagen, men Ballesteros slog i vandet på hul 15, Greg Norman og Tom Kite fejlede til sidst og efter at spille de sidste 9 huller i blot 30 slag vandt Nicklaus titlen. Golf.com fortæller at voksne mænd græd den dag i April på Augusta.
US Masters i 1997:
Det var ikke alene det at Tiger Woods flåede Augusta National fra hinanden og vandt med hele 12 slag ned til nærmeste forfølger, som gjorde denne turnering speciel. Han var med sejren også den første farvede spiller som kunne iklæde sig den grønne jakke. Det var denne turnering som startede Tiger æraen som resulterede i hele 14 Majortitler på blot 12 år.
US Masters i 2004:
Denne Masters blev endelig vendepunktet for manden med de mange andenpladser, Phil Mickelson. Med en bundsolid bagni om søndagen med birdies på hul 12 og det afsluttende hul 18, vandt Mickelson sin første Majorsejr. Han vandt sidenhen 5 Majors de næste 10 år.
US Masters i 2012:
Ved Masters i 2012 blev to af de bedste slag i historien slået. Det drejer sig om en albatros af Louis Oosthuizen allerede på hul 2, men et holet slag fra grannålene på hul 10 banede vejen for en stor sejr til amerikaneren Bubba Watson.
US Masters i 2011:
Efter Rory Mcilroys kollaps på starten af bagni var der banet vej for forfølgerne. Da der manglede 4 huller havde både Jason Day, Adam Scott og Tiger Woods alle muligheder for at løbe med sejren. I stedet blev det Charl Schwartzel fra Sydafrika, som med birdies på de sidste 4 huller, kom bagfra, og kunne iklæde sig den grønne jakke.