Video: Rory rammer pinden – Phil har løsningen

Rory McIlroy stod fredag eftermiddag midt i fairway på 18. hul, kaldet Holly, på Augusta National Golf Club. Her havde han efter et godt drive blot 128 meter tilbage til hullet – op ad bakke, bevares. Han sendte sin bold af sted, og var øjensynligt tilfreds – men kun et øjeblik. Bolden ramte nemlig pinden og blev slynget ud af green. Sådan blev en birdie til en bogey på grund af et ”for godt” slag.


På banens hul 13, Azelea, havde Phil Mickelson medregnet denne risiko, hvorfor han fik sin caddie Bones (Jim Mackay) til at passe flaget på wegdeslaget indtil green. Når man som spiller udsætter sin caddie for dette besvær, forventes en birdie – og heldigvis var Phil leveringsdygtig.


Det er ikke første gang Mickelson sætter Bones på overarbejde som det ses i nedenstående klip. Heldigvis er det ikke en daglig vane, da det ikke ligefrem fremmer hurtigere spil. Men alene tanken vidner om stor selvtillid og eftertænksomhed fra den folkekære Phil Mickelson.