Spændende finaledag i vente

Justin Rose spillede sig op på en delt førsteplads efter en imponerende afslutning

3. runde af The Masters levede op til forventningerne. Vejret var helt anderledes fra de to første dage, men selvom det næsten var vindstille, så bed banen alligevel fra sig.
Søren Kjeldsen gik dagens runde i -1 og ligger nu på en delt 11. plads. Søren Kjeldsen var længe -2 for dagen, men lavede desværre en bogey på hul 17. Der er dog stadig rigtig gode muligheder for en absolut topplacering for Kjeldsen i årets første major.
Helt i toppen er det europæerne der bliver jagtet af amerikanerne. Justin Rose gik en fantastisk bagni i -5 og spillede sig op på førstepladsen i samlet -6. Den deler han med Sergio Garcia, der har mulighed for at vinde sin første major. Et slag efter de to europæere ligger Rickie Fowler.
Jordan Spieth har aldrig sluttet uden for top 2 i The Masters

Jordan Spieth spillede sig ind i den absolutte top, efter en flot runde i -4 og deler nu 4. pladsen, to slag efter førstepladsen. Han er -7 på de sidste 36 huller og virker uundgåeligt som en der skal kæmpe med om sejren.
På 4. pladsen ligger også to andre amerikanere, Ryan Moore og Charley Hoffmann. Hoffmann var længe alene i front, men efter en tur i vandet på hul 16, faldt han tilbage.
Der er lagt op til en yderst spændende finaledag af årets første major. Kampen om den grønne jakke er helt åben.
Husk at Viaplay og TV3 Sport 1 sender allerede fra kl. 20.00 søndag.
Leaderboard
http://www.masters.com/en_US/scores/index.html