Sergio Garcia vinder The Masters

Sergio Garcia vinder sin første majortitel

Finaledagen af The Masters blev en lang og intens duel mellem Sergio Garcia og Justin Rose. Til sidst skulle det afgøres i et omspil, hvor Garcia trak det længste strå.
I løbet af runden skiftedes føringen og momentum mellem dem begge. Garcia kom hurtigt foran med to slag tidligt på runden. Men midt på runden begyndte momentum, at skifte over til Justin Rose og efter hul 13 førte han med to slag. Men blandt andet med en eagle på hul 15 kom Garcia tilbage.
På hul 16 missede Garcia et kort put, men Rose gjorde det samme på hullet efter. Derfor var de lige ned af hul 18 og begge havde korte putts for birdie. Men både Garcia og Rose missede og så måtte de i omspil.
Her sendte Rose sit drive ind i skoven og kunne kun chippe den ud. Det endte med en bogey til Rose og så havde Garcia to putts for sejren. Garcia nøjedes med at bruge det ene og sikrede sig sin første majortitel.
Charl Schwartzel tog sig af 3. pladsen, tre slag efter 1. pladsen. Matt Kuchar spillede sig ind på 4. pladsen efter en flot runde i -5, der blandt andet bød på en hole-in-one på hul 16.
Rickie Fowler og Jordan Spieth skuffede begge på finalerunden. De endte begge to i samlet -1, på en 11. plads.
http://www.masters.com/en_US/scores/index.html