Lucas i førerbolden i Marokko

Lucas Bjerregaard forsætter storspillet i Marokko

Lucas Bjerregaard fortsatte de gode takter i 2. runde af Trophee Hassan. Lucas var ude tidligt fredag og gik runden i -2 og deler nu andenpladsen i samlet -5. Det er kun ét slag fra Grégory Havret på førstepladsen.
Dermed ligger Lucas Bjerregaard i en god position inden weekenden til at vinde sin første turnering på Europatouren. Det var derfor en tilfreds Lucas der talte med medierne efterfølgende. “Det var lidt anderledes end i går. I går spillede jeg virkelig godt bortset fra nogle dårlige slag, men i dag var mine dårlige slag meget bedre. Jeg gav mig ikke de samme birdiechancer som i går, så det blev et lidt kedeligt scorekort med ikke så mange birdies, men med få bogeys. Jeg er rigtig glad fordi at banen spiller rigtig svært. Jeg spiller par 5 hullerne rigtig godt og det er en god position at være i inden weekenden.”
Lasse Jensen spillede sig ind i topstriden

Lasse Jensen var også rundt i en rigtig flot runde i -4. Det sendte ham fra cutgrænsen og helt op som nr. 11 i samlet -2. Fra den position er han kun 4 slag fra førstepladsen. Jeff Winther var rundt i +1 og faldt tilbage til en 30. plads.
Desværre bliver der ikke starttider for Thomas Bjørn i weekenden. Han indrømmede i sidste uge, at han ikke havde trænet meget på det seneste, men at han regnede med at spille meget de næste måneder.
Husk at Viaplay og Viasat Golf sender 3. runde fra kl. 15.00. Lucas Bjerregaard er med i førerbolden og jagter en sejr.
http://www.europeantour.com/europeantour/season=2017/tournamentid=2017030/leaderboard/index.html?showLeaderboard=Y#/leaderboard