Molinari vandt i Marokko – Lasse med topresultat

Lasse Jensen endte på en flot 4. plads

Der var høje forventninger til Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard inden finalerunden af Trophee Hassan i Marokko. De havde begge få slag til toppen og kunne med gode runder sikre deres første sejr på Europatouren.
Desværre havde de begge spillet sig tilbage i stillingen efter de første 9 huller. Men Lasse Jensen gik endnu en gang til angreb på de sidste 9, og lå på et tidspunkt kun ét slag fra førstepladsen. Han måtte dog indkassere en bogey på hul 17 og så var muligheden for sejr meget lille. På hul 18 var han også i problemer, men et flot put sikrede ham en par og en flot 4. plads.
Den samlede 4. plads til Lasse, sikrer ham med alt sandsynlighed også Europaturkortet til næste sæson. Så et stort tillykke til Lasse Jensen, som fuld fortjent hører til på Europatouren og han bliver spændende at følge resten af sæsonen.
Lucas Bjerregaard formåede ikke at gå den finalerunden, han havde håbet på. Lucas gik en runde i +3 og endte på en 27. plads.
Jeff Winther fik vigtige point på kontoen. Han var rundt i par og endte på en 34. plads.
Sejren gik til Lasse Jensen´s spillemakker, Eduardo Molinari. En flot afslutning med en birdie på hul 17 og en eagle på hul 18, sikrede ham et omspil imod Paul Dunne. Her trak Molinari det længste strå og sikrede sig titlen.
http://www.europeantour.com/europeantour/season=2017/tournamentid=2017030/leaderboard/index.html#/leaderboard