Anden gang er lykkens gang: McIlroy skal giftes i weekenden

Rory McIlroy og Erica Stoll sammen efter sejren i Dubai World Championship i 2015

Ifølge irske Belfast Telegraph bruger McIlroy pausen mellem Masters og The Players til at blive gift med sin forlovede gennem godt et år, Erica Stoll. Parret har inviteret til fest på et slot i Irland lørdag, og flere af golfsportens store navne skulle stå på gæstelisten.
Det er knapt tre år siden at McIlroy afbrød sin forlovelse med danske Caroline Wozniacki kort tid inden deres planlagte bryllup, men noget tyder altså på, at McIlory undgår kolde fødder denne gang.
Samme motiv – anden pige i Dubai 2012

McIlroy og Stoll, der arbejder for PGA of America, mødte første gang hinanden til Ryder Cup i 2012. Det var Stoll, der med et telefonopkald reddede McIlroy fra at komme for sent til sin teetid om søndagen. Kort tid efter McIlroys brud med Wozniacki blev han set sammen med 31-årige Stoll, og parret annoncerede deres forlovelse i maj 2014.
Brylluppet skal ifølge Belfast Telegraph stå på Ashford Castle i Irland, hvor de to ved flere lejligheder også har fejret nytår sammen. Flere af McIlroys kollegaer forventes at flyve ind som gæster, ligesom også popstjernen Niall Horan, der er en af McIlroys bedste venner, står på gæstelisten.