Ovesen og Søgaard med helt fremme i Tyrkiet

Det blev til en flot dansk start ved Turkish Airlines Challenge, hvor både Martin Ovesen og Mads Søgaard er i top-10 efter første runde.
Martin Ovesen lå faktisk nummer et længe, men til sidst måtte han og resten af feltet se finske Tapio Pulkkanen komme i klubhuset med en imponerende runde i -10. Finnen har dermed distanceret Ovesen og de øvrige spillere på den delte andenplads med hele tre slag inden morgendagens anden runde.
Et enkelt slag længere tilbage – på en delt sjetteplads – ligger Mads Søgaard. Midtjyden lukkede med to bogeys men præsterede altså stadig en flot runde.
Også Morten Ørum Madsen og Jeff Winther er med fremme, og der er altså intet mindre end fire danskere i top-15. Winther og ‘MØM’ deler 13. pladsen i -4. For førstnævnte er runden endnu mere imponerende, når man tager i betragtning af han først fik sin bag onsdag aften grundet problemer med flyselskabet.
Martin Simonsen er på en delt 46. plads i -2, Mark F. Hastrup er nummer 89 i par, Rasmus Hjelm nummer 108 i +1 og Joachim B. Hansen lukker den danske delegation i Tyrkiet af på 135. pladsen efter en runde i +4.
Den femdobbelte spanske Europatour-vinder er igang med sin første sæson på Challenge Touren i 10 år, da han efter en skuffende sæson i 2016 ikke fik fornyet sit kort. Den langtslående spanier er på en delt 69. plads i -1 efter første runde.
Turkish Airlines Challenge, leaderboard