Nanna ofrer LET og Solheim Cup: – Min fremtid ligger i USA

Nanna Koerstz Madsen er i solrige Florida i denne uge i jagten på et LPGA Tour kort – Foto: Facebook

Ladies European Tour er i Spanien i denne uge, men det er uden Nanna Koerstz Madsen, der i stedet er i Florida for at spille på den amerikanske Symetra Tour.
Når man som Nanna vælger sin hjemlige tour fra til fordel for en andenrangs-tour i USA, så gør man samtidigt nogle ofre. Turneringer som British Open og ikke mindst Solheim Cup, der spilles til efteråret, er bare et par af de ofre, som Nannas amerikanske drøm kræver. Men den 22-årige Smørum-pige er ikke i tvivl om, at det er det hele værd i det lange løb.
– Mit altoverskyggende mål er, at spille fast i mod verdens bedste på LPGA Touren. Jeg har allerede vist, at jeg kan begå mig der, men vejen til en fast kategori er rigtig svær. Den ‘nemmeste’ vej er via den amerikanske Symetra Tour og jeg har valgt, at gå All In i ‘Rejsen til America’, skriver Nanna Koerstz Madsen i en opdatering på sin Facebook-side.
I februar måned kvalificerede Nanna sig til LPGA turneringen ISPS Handa Women’s Australian Open, hvor det blev til en imponerende andenplads blandt nogle af verdens bedste spillere. Præmiechecken på ca. 840.000 kr. var ikke til at overse, men det var mere følelsen af, at spille op med og endda slå de bedste i verden, der tændte en ild i danskeren.
Nanna spiller i denne uge med i Sara Bay Classic på Symetra Touren, og det er en selvsikker ung dame, der stiller til start som eneste danske repræsentant i turneringen.
– LPGA er fremtiden for mig og næste skridt skydes i gang i dag, skriver Nanna.
Og noget kan tyde på, at hun har noget at have det i. I hvert fald ligger hun i skrivende stund på en delt tredjeplads ved turneringen i Florida. Godt nok efter kun fem huller – men godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt. Teetime er selvfølgelig klar med et referat fra Nannas første runde, når alle spillere er i klubhuset.
Sara Bay Classic, leaderboard