Nyt format i denne uge på PGA Touren

Søren Kjeldsen skal spille sammen med Alex Cejka i denne uge.

PGA Touren spiller i denne uge Zurick Classic of New Orleans. For at skabe mere interesse for tilskuere og tv-seere, spilles der i denne med et nyt format. Spillerne er sammen i makkerpar og der er i alt 80 makkerpar der stiller til start. Det er første gang siden 1981, at PGA Touren har haft makkerpar til en officiel turnering.
1. og 3. runde spiller de foursomes, 2. og 4. runde spiller de best ball og der bliver spillet slagsspil. Efter 2. runde går de 35 bedste par videre til finalerunderne.
Foursomes: Spillerne skiftes til at skyde, indtil bolden er i hul. Makkerparret skiftes til at tee ud, uanset hvem der har afsluttet sidste hul. Modsat Ryder Cup, så spilles der her slagspil, så man må ikke give et put.
Best ball: Spillerne spiller deres egen bold og bedste score på hullet tæller.
Der er nogle meget spændende makkerpar i denne uge. Den højest rangerede spiller har fået lov til at vælge sin makker og det har givet en blanding af gode venner, Ryder Cup kollegaer og nationale par, hvilket byder op til en spændende uge. Nedenunder er nogle af de interessante grupper.
Justin Rose og Henrik Stenson – Kender hinanden godt fra Ryder Cup og deres spil er skræddersyet til foursomes.
Jason Day og Rickie Fowler – Day har heldigvis fået gode nyheder om hans mor og de to topspillere vil blive fulgt af mange tilskuere.
Jordan Spieth og Ryan Palmer – To spillere fra Texas, der kunne ligne et godt makkerpar. Deres caddier kender hinanden godt, og hvis Palmer har en god dag fra tee, matcher de hinandens styrker flot.
Thomas Pieters og Daniel Berger – To unge fremadstormende spillere. De spiller dejligt uimponeret og det kan give pote denne uge.
Branden Grace og Louis Oosthuizen – To stærke sydafrikanere der imponerede stort til Presidents Cup i 2015. Kan de ramme det niveau, vil de blande sig helt i toppen på søndag.
Søren Kjeldsen og Alex Cejka – Søren har vist gode takter på det seneste og hans gode humør burde bringe det bedste frem i Cejka.
Vinderne af turneringen for hver 400 point til FedEx Cup ranglisten. Turneringen tæller dog ikke med på verdensranglisten.
Nedenunder er der et link med alle par.
http://www.pgatour.com/tournaments/zurich-classic-of-new-orleans/field.html