Team Kjeldsen kom flot fra start

Søren Kjeldsen og Alex Cejka er i top 20

I denne uge på PGA Touren spiller de Zurick Classic of New Orleans. Turneringen er blevet spillet i mange år, denne gang er det med et nyt format. Spillerne er sammen i par og skal spille både foursomes og best ball. Læs mere herhttp://teetime.dk/nyt-format-i-denne-uge-paa-pga-touren/
I torsdagens runde spillede de foursomes. I forhold til at foursomes er et svært format, blev der scoret rigtig flot på første runde. Søren Kjeldsen spiller sammen med tyske Alex Cejka, og de kom rigtig fint fra start.
Kjeldsen og Cejka var allerede -3 efter 8 huller og blandede sig helt i toppen. Desværre spillede de bagni i +1 og endte i -2 på en 19. plads. En fin start og der er kun 2 slag til top 10.
Spieth og Palmer deler førstepladsen

Helt i toppen er der både en favorit og en overraskelse. Jordan Spieth og Ryan Palmer gik deres første runde i -6. Det var specielt en flot bagni der banede vejen til den flotte score. Efter en stille forni med to birdies på par 5 huller, leverede Spieth både flotte puts og en holet indspil. De deler førstepladsen med Kyle Stanley og Ryan Ruffels.
Flere andre favoritter startede stille ud. Jason Day og Rickie Fowler var rundt i -1 og deler en 33. plads. Justin Rose og Henrik Stenson var rundt i par og deler en 44. plads.
http://www.pgatour.com/leaderboard.html