Kjeldsen i top 5 efter fantastisk runde

Søren Kjeldsen i top 5 inden finalerunderne

Søren Kjeldsen og Alex Cejka havde lagt sig i en fin position efter første rundes Foursomes, hvor de var placeret inde i top 20. I fredagens 2. runde skulle de spille Best ball og det gjorde de fremragende. En runde i -10 sendte Kjeldsen og Cejka helt op på 5. pladsen.
Det startede stille ud for Kjeldsen og Cejka og de var -1 efter 5 huller. Men de gik de sidste 13 huller i -9 og blander sig nu helt i toppen i samlet -12.
På 1. pladsen ligger endnu en skandinav. Svenske Jonas Blixt, som er makker med Australske Cameron Smith, gik også en runde i -10 og fører turneringen i -15. Ét slag efter de to ligger Patrick Reed og Patrick Cantlay.
Jordan Spieth og Ryan Palmer, der førte efter første runde, så længe ud til spille sig ud af toppen, men en fantastisk afslutning sendte dem op på -12, side om side med Team Kjeldsen.
Finalerunderne bliver desværre uden nogle af de store favoritter. Henrik Stenson og Justin Rose missede cuttet med ét enkelt slag, efter at de begge skød i vandet på deres sidste hul. Jason Day og Rickie Fowler spiller heller ikke med i weekenden.
http://www.pgatour.com/leaderboard.html