Wells Fargo Championship på C More

Det er blevet tid til Wells Fargo Championship. Turneringen hvor både Rory Mcilroy og Rickie Fowler fik deres første sejre på PGA Tour i henholdsvis 2010 og 2012. James Hahn stiller op i turneringen som forsvarende mester.
Quail Hollow Golf Club har altid været vært for Wells Fargo Championship, siden første udgave blev spillet i 2003. I år er banen blevet ”forfremmet” til at lægge bane til selveste US PGA Championship senere på året, så i år er det ikke muligt at afgøre turneringen på et af spillernes favoritanlæg. Det har dog ikke afskrækket spillerne fra at stille til start. Se det skarpe felt her Wells Fargo feltet.
Eagle Point Golf Club har i år overtaget værtskabet, og noget tyder på, at spillere og fans ikke bliver skuffede. Banen rangerer blandt de 100 bedste baner i U.S.A og flere af de professionelle som har været rundt på banen har ytret mange rosende ord. Det er blandt andet blevet til sammenligninger med Augusta National på de sociale medier, ovenikøbet også fra en af greenkeeperne. Så der er alt mulig grund til at se med i denne uge på C More Golf. Eagle Point åbnede i år 2000, og har aldrig tidligere været vært for en Tour turnering.
Sæsonen er på sit højeste. Der er prestigefyldte turneringer på programmet hver uge, og flere spillere kan ligeså stille begynde at mærke presset i forhold til at bevare spillerettighederne til næste sæson.
Det problem kan man ikke sige Dustin Johnson har. Hans seneste tre optrædener er alle endt med sejr. Desværre måtte han trække sig fra Masters efter et fald ned af en trappe i familiens lejede hus ved Augusta National. Det gik heldigvis ikke værre end nogle få ugers pause, og DJ er nu igen klar til kamp.
Det samme er Søren Kjeldsen for tredje uge i træk. Søren banker for alvor på for et topresultat. Sidste uge i New Orleans var ikke nogen undtagelse. Kjeldsen og Cejka var flere gange under turneringen helt oppe i toppen af leaderboardet, men en skidt afslutning lørdag og en middelmådig runde søndag sendte duoen tilbage til en 24. plads.
Det ændrer dog ikke på, at Søren er inde i en god periode. Man skal tilbage til februar for at finde det seneste mistede cut. Topresultatet lader stadig vente på sig, men med fire runder hver uge og en god rytme i spillet skal der ikke meget til, før den pludselig er der.
Tre mulige vindere
Dustin Johnson (Verdensranglisteplacering 1)
DJ har formået mere end at følge op på sidste års flotte sæson, hvor han blandt andet fik sin første Majorsejr. Som nummer et i verden går man naturligt nok ind til turneringerne som favorit til at vinde. Det kan være svært for mange at håndtere, men tydeligvis ikke for Dustin Johnson. DJ har endnu tilgode at slutte bag en spiller som nummer et i verden. Fem af de seneste syv optrædener er sluttet med top tre placeringer deriblandt de tre sejre. Hvis han har været i stand til at træne igennem i de seneste uger efter det famøse trappefald, er det svært ikke at se ham kæmpe med om trofæet på søndag.
Kevin Kisner (Verdensranglisteplacering 40)
Kisner så skarp ud i Zürich Classic hvor han spillede sammen med barndomsvennen Scott Brown. De to måtte give fortabt efter omspillet mandag. Men inden det havde han forkælet seerne med flere hole outs og skarpe approach slag. Højdepunktet var utvivlsomt det holede chip på 18. fra små 40 meter som fremtvang omspillet. Kisner har haft en længere god periode, med andenpladsen i Arnold Palmer Invitational som højdepunktet. Han ligner i høj grad en spiller, der er klar til at vinde igen.
Phil Mickelson (verdensranglisteplacering 20)
Phil har stadig ikke vundet siden The Open i 2013. En lang tørke for en spiller med 45 professionelle sejre rundt omkring i verden. Mickelson har dog spillet glimrende, siden han blev opereret hen over nytåret. Det er altid underholdende at se Mickelson spille golf, og den måske største publikumsfavorit undes af rigtig mange en sejr mere, inden karrieren går på hæld.
Selv er han ikke i tvivl om, at han spiller med på Ryder Cup holdet igen de næste par gange. Så intet tyder på, at Mickelson har tænkt sig at ændre på planerne fremover.
Som tidligere nævnt bliver Eagle Point af flere spillere sammenlignet med Augusta. Dét alene gør, at man ikke kan se bort fra Phil Mickelson som en mulig vinder.
Wells Fargo Championship kan alle fire dage følges på C More Golf, hvor Anders Sigdal sidder klar i studiet fra torsdag til søndag. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.