John Daly er mester igen efter 13 år uden sejr

Ikke siden 2004 har John Daly vundet en turnering, men søndag sikrede han sig sin første sejr på den amerikanske Champions Tour – og det blev fejret med manér.
Det er et år siden, at John Daly gjorde sin entre på den amerikanske tour for spillere på over 50 år, men han har på ingen måde domineret på touren. Måske derfor er sejren så meget sødere for den farverige amerikaner, der spillede finalerunden i sine karakteristiske patriotiske bukser.
Selvom Daly har prøvet meget, så det alligevel ud til, at nerverne var ved at spille ham et puds til allersidst. Tre bogeys på de sidste tre huller var lige ved at koste ham sejren, men da begge forfølgere fandt vandet på 17. hul endte det alligevel lykkeligt for 51-årige Daly.
— Læs også: Kulørt scoop i Himmerland! John Daly kommer til Made in Denmark
Efter sejren kunne han strække armene i vejret og lade sine venner og kollegaer overhælde ham med champagne – selvom øl nok havde været mere passende til hovedpersonen.
Til sommer får vi her i Danmark fornøjelsen af
Insperity Invitational, leaderboard