Oosthuizen og Stanley deler føringen i The Players

Oosthuizen og Stanley var begge rundt i 66 slag på fredagens runde på Sawgrass

Efter de første 36 huller af The Players Championship på Sawgrass deler Louis Oosthuizen og Kyle Stanley førstepladsen i -9, mens der er hele fem europæere i top-10.
2. runde af The Players Championship bød på lidt flere lave runder end det var tilfældet på torsdagens åbningsrunde. Det benyttede bl.a. sydafrikanske Louis Oosthuizen sig af som efter en bogeyfri runde i 66 slag (-6) deler førstepladsen med amerikanske Kyle Stanley, som også var rundt i 66 slag.
Louis Oosthuizen har trods utrolig mange topresultater blot vundet en enkelt gang på PGA Touren, og det var tilbage i 2010, hvor Oosthuizen vandt The Open på St. Andrews. Sydafrikaneren ligger aktuelt nr. 33 på verdensranglisten, og sæsonens hidtil bedste resultat på PGA Touren er en tredjeplads i Waste Management Phoenix Open i februar måned.
Kyle Stanley lavede hele otte birdies på fredagens runde, og deler som skrevet førstepladsen med Oosthuizen inden de sidste 36 huller. Stanley har ligesom Oosthuizen vundet en enkelt gang på PGA Touren, og det var tilbage i 2012, hvor Stanley vandt Waste Management Phoenix Open. Sæsonens bedste resultat er en delt syvendeplads i Shriners Hospitals for Children Open.
Der er fem europæere blandt de ti bedste, og blandt dem er engelske Ian Poulter som gik en flot runde i 67 slag (-5). Det er efterhånden længe siden, at Poulter har lavet et topresultat, så det bliver spændende at se, om den karismatiske englænder kan holde fast i weekenden.
– Læs også: McGirt og Hughes fører The Players
En af ugens store positive overraskelser er 54-årige Vijay Singh, som ligger på en delt fjerdeplads i -6 efter runder i 70 og 68 slag. Singh, som har været nr. et på verdensranglisten, og som er noteret for hele 34 sejre på PGA Turen, har ikke klaret cuttet i de seneste syv turneringer på PGA Touren, så det lå ikke lige i kortene, at Singh skulle blande sig i kampen om titlen.
Cuttet blev på +2 og det betød, at prominente navne som bl.a. Jim Furyk (+3), Jordan Spieth (+4), Ernie Els (+6) og Bubba Watson (+8) må holde en friweekend.
Weekendens finalerunder kan ses direkte på C More Golf, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
The Players Championship, leaderboard