Nyt topresultat af Nanna K. Madsen på Symetra Touren

Det blev ikke til endnu en sejr for Nanna, men dog en flot tiendeplads

På Symetra Touren blev der i denne uge spillet Self Regional Healthcare Foundation Classic i South Carolina, og både Nanna K. Madsen og Emily K. Pedersen kan rejse hjem med fine placeringer.
Inden sidste runde lå Nanna på en delt 14. plads, og havde dermed gode muligheder for endnu et topresultat og vigtige point til ranglisten. Nanna fik en super start med en eagle på 2. hul, men på resten af runden skete der ikke det helt store. Det blev til to birdies og to bogeys og således en runde i 70 slag (-2). Dermed avancerede Nanna til en flot tiendeplads i samlet -5.
Nannas finalerunde må betegnes som yderst solid, idet den unge dansker ramte 13/14 fairways og 14/18 greens in regulation. Kan Nanna holde fast i det flotte spil, begynder det at se godt ud i forhold til at slutte i top-10 på ranglisten, og dermed tilspille sig til et kort til næste sæson på LPGA Touren. Efter denne uges turnering fastholdt Nanna sin tredjeplads på ranglisten, “Volvik – race for the Card”.
– Læs også: Nanna fortsat i top-15, Emily faldt lidt tilbage
Emily K. Pedersen lavede et par bogeys tidligt på runden, men kæmpede sig godt tilbage og sluttede i par for dagen (72 slag). Det gav et lille hop frem i stillingen til en delt 24. plads i totalscoren par. Ligesom det var tilfældet på 3. runde, så spillede Emily utrolig godt fra tee til green. Det blev til 12/14 fairways og 16/18 greens in regulation, men desværre brugte Emily 36 putts, hvormed det gode spil ikke blev udnyttet optimalt. Dog en flot turnering af Emily, som til daglig spiller på damernes europatour.
Turneringen blev vundet af franske Celine Boutier, men først efter omspil, idet Boutier og colombianske Paola Moreno begge sluttede i -10 efter de 72 huller. Med en birdie på første omspilshul kunne Boutier lade sig hylde som vinder af turneringen i South Carolina.
Self Regional Healthcare Foundation Classic, leaderboard