Delt føring på PGA Touren – Spieth med ny putter

I denne uge er PGA Touren rykket til Texas, hvor de spiller AT&T Byron Nelson. Flere prominente navne fra verdenstoppen er med, blandt andet Dustin Johnson og Jordan Spieth. Spieth har i denne uge en ny putter i hans bag.
Det er kun tredje gang siden han blev professionel, at han prøver en anden putter end hans berømte Scotty Cameron 009 model. De forrige to gange har han skiftet tilbage til hans 009 putter turneringen efter. Putteren i denne uge er en Scotty Cameron T5W Tour. Under første runde hentede han lidt under et halvt slag på feltet på green og han gik en runde i -2 og deler en 14. plads. Han forklarede efter runden, at han sigter bedre med denne putter.
I toppen af leaderboardet deler James Hahn og Ricky Barnes føringen i -6, men både Dustin Johnson, Matt Kuchar og Brooks Koepka er i top 10 og jagter dem.
http://www.pgatour.com/leaderboard.html