Quiros fører på Sicilien – Bjørn og Winther klarer cuttet

Quiros har ikke haft mange topresultater de seneste par år, men har lagt sig i spidsen på Sicilien

Spanske Alvaro Quiros fører på Sicilien efter endnu en dag med massere af birdies. Bjørn faldt lidt tilbage, men er klar til weekenden sammen med Jeff Winther, mens vi må sige farvel til Lasse Jensen.
Europatouren er i denne uge på besøg på naturskønne Sicilien, og i lighed med første runde skulle der laves mange birdies på fredagens runde for at holde trit med feltet. Det var ikke noget problem for spanske Alvaro Quiros, som fulgte gårsdagens 63’er (-8) op med en 64’er (-7) i dag. Således er Quiros samlet -15 og har lagt sig i spidsen af The Rocco Forte Open inden weekendens 36 huller.
34-årige Quiros, som har vundet seks gange på Europatouren, har ikke ført en turnering på touren siden Nordea Masters i 2014. Den seneste sejr for den langtslående spanier daterer sig tilbage til 2011, hvor Quiros vandt Dubai World Championship. Sidste sæson mistede Quiros sit kort til Europatouren, og spiller i år primært på Challengetouren, men får også en række turneringer på Europatouren. Derfor bliver det spændende at se, om Quiros kan stå for presset i weekenden, når præmiepengene og pointene skal fordeles søndag eftermiddag.
– Læs også: Delt føring på PGA Touren – Spieth med ny putter
På en delt andenplads i -13 ligger nordirske Michael Hoey og svenske Sebastian Söderberg, som begge var rundt i imponerende 61 slag (-10) i går. Idag måtte duoen dog “nøjes” med en runde i 68 slag (-3).
Bjørn fra gårsdagens runde på Sicilien, hvor Ryder Cup kaptajnen var rundt i 65 slag

Thomas Bjørn kunne ikke helt følge op på torsdagens flotte 65’er (-6), men kom da rundt i respektable 69 slag (-2) og ligger på en delt 22. plads i samlet -8. Turneringen på Sicilien er blot Bjørns sjette start på Europatouren i år, så trods alt imponerende, at Bjørn kan spille med i den sjove ende af feltet.
Bjørn får i weekenden selskab af Jeff Winther, som i dag var rundt i 66 slag (-5), og som dermed ligger side om side med Bjørn på den delte 22. plads. Winther ligger inden dennes uges turnering blot nr. 151 på Race to Dubai, så et par gode runder i weekenden ville være kærkommen for den 29-årige dansker.
Lasse Jensen må desværre holde en friweekend, idet Lasse med runder i hhv. 71 (par) og 69 slag (-2) ikke klarede cuttet, som blev på hele fem slag under par. Jensen sluttede dog runden af med birdies på tre af de sidste fire huller, så der er noget at bygge videre på i næste uge, når Lasse får sin debut på Wentworth til BMW PGA Championship.
3. runde af The Rocco Forte Open på Sicilien kan i morgen følges direkte på Viasat Golf og Viaplay fra kl. 14:oo. Alle sendetiderne kan som altid ses på vores TV-side.
The Rocco Forte Open, leaderboard