Nicole klarer cuttet på LPGA Touren

En kanon afslutning på 2. runde sikrede Nicoles plads i weekenden

Nicole B. Larsen er videre til weekendens 36 huller efter en kanon afslutning på 2. runde. Amerikanske Thompson har lagt sig i spidsen.
Efter 11 huller af fredagens runde ved Kingsmil Championship på LPGA Touren tydede alt på, at det ville blive til et mistet cut for Nicole B. Larsen. Men takket være en fantastisk afslutning med tre birdies og en eagle på de sidste syv huller, bookede Nicole sin plads i weekendens finalerunder.
Nicole var rundt i 70 slag (-1) og ligger på en delt 52. plads i samlet -1. Den unge dansker ramte i 2. runde 8/14 fairways, 13/18 greens in regulation og brugte 31 puts.
Turneringen føres af amerikanske Lexi Thompson som efter runder i to gange 65 slag (-6) fører med tre slag inden de sidste 36 huller. Thompson har spillet utrolig stabilt de første 36 huller, idet amerikaneren har ramt imponerende 33/36 greens in regulation og blot lavet en enkelt bogey. Thompson er på jagt efter sæsonens første sejr, og med regeldramaet tilbage i april måned in mente, er Thompson nok ekstra motiveret for at løbe med titlen.
– Læs også: Kæmpe regel-drama på LPGA Touren
Verdensranglistens nr. 1, New Zealands Lydia Ko, var for anden dag i træk rundt i 67 slag (-4) og ligger på en delt tredjeplads i samlet -8.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra 3. runde kl. 23:00, hvor Nicole med en god runde kan spille sig op i den sjove ende af stillingen.
Kingsmil Championship, leaderboard