Skidt runde af Nicole B. Larsen – Lexi holder fast

Publikumsfavoritten Lexi Thompson er på jagt efter sæsonens første sejr på LPGA Tpuren

3. runde af Kingsmill Championship blev ikke en succes set med danske øjne, idet Nicole B. Larsen faldt tilbage i stillingen. Lexi Thompson bevarede føringen med en 69’er.
Takket være en fantastisk afslutning på 2. runde klarede Nicole cuttet til finalerunderne ved Kingsmill Championship på LPGA Touren. Desværre kunne Nicole ikke holde fast i det gode spil, og måtte tage til takke med en runde i 73 slag (+2). Dermed ligger Nicole på en delt 63. plads inden de sidste 18 huller.
Den 24-årige dansker sluttede dog igen stærkt af, idet Nicole var bogeyfri de sidste 10 huller, hvor det blev til otte pars og to birdies. Et kig på statistikken viser, at Nicole i 3. runde ramte 10/14 fairways, men kun 11/18 greens in regulation, og putteren måtte tages i brug 30 gange. Det er rimelig tæt i stillingen, og der er for eksempelvis kun tre slag op til en top-40 placering, så der er stadigvæk massere at spille for på søndagens afsluttende runde.
– Læs også: Nicole klarer cuttet på LPGA Touren
Amerikanske Lexi Thompson, som ligger nr. fem på kvindernes verdensrangliste, holdt fast i føringen efter en 3. runde i 69 slag (-2). Dermed er Lexi samlet -14 og fører med tre slag ned til sydkoreanske In Gee Chun, rangeret som nr. fire i verdenen, mens den førende spiller på verdensranglisten, Lydia Ko fra New Zealand, deler tredjepladsen i -9. Dermed er der lagt op til en spændende afslutning på turneringen, som kan ses direkte på Viasat Golf og Viaplay fra kl. 23:00.
Kingsmill Championship, leaderboard