Lave scores på LPGA Touren – Nicole bedste dansker

Nicole B. Larsen fik en fin start på Volvik Championship med en bogeyfri runde

På LPGA Touren spilles der i denne uge Volvik Championship i Michigan, og 1. runde bød på lave scores, hvor Nicole er bedste dansker efter en solid runde.
Nicole B. Larsen er bedste dansker efter første runde, hvor det blev til 16 pars og to birdies og dermed en runde i 70 slag (-2). Det rækker dog kun til en delt 40. plads, idet det blev skudt lavt på 1. runde i Michigan.
Nicole ramte 9/14 fairways, 15 greens in regulation og havde putteren i brug 31 gange. Det tyder dermed på, at Nicole spillede en rigtig god 1. runde på en bane, som spillerne betegner som en “ball striker’s course”.
Emily K. Pedersen var rundt i 71 slag (-1) efter tre birdies og to bogeys og ligger på en delt 57. plads, og dermed aktuelt på den rigtige side af cutgrænsen. Emily havde en god dag fra tee på 1. runde, idet det blev til 10/14 fairways, mens det blev til 12 greens in regulation samt 29 puts.
– Læs også: Ingen danskere i toppen af leaderboardet på Wentworth
Therese O’Hara havde desværre ikke en god start på Volvik Championship, idet det blev til en 75’er (+3) efter fire bogeys og blot en enkelt birdie. Vurderet ud fra statistikken ser det ellers ganske fint ud med 13/14 ramte fairways og 13 greens in regulation. Dog brugte Therese 34 puts, hvilket nok var hovedårsagen til den høje score, som placerer Therese på en delt 129. plads ud af de 143 spillere.
Turneringen føres efter 1. runde af Wei-Ling Hsu og Stacey Lewis som begge var rundt i 65 slag (-7). Lidt usædvanligt lavede Hsu to eagles på 1. runde, mens Lewis “måtte nøjes” med en enkelt. Begge spillere behøvede kun 26 puts og ramte hhv. 14 og 15 greens in regulation.
Norske Suzann Petterson ligger på en delt fjerdeplads (67 slag, -5), mens sidste uges vinder Lexi Thompson blot var rundt i par, og ligger dermed aktuelt på den forkerte side af cutgrænsen.
Turneringen fra Michigan kan følges på Viasat Golf og Viaplay, og sendetiderne kan som altid ses på vores TV-side.
LPGA Volvik Championship, leaderboard