Emily K. Pedersen i top-25 på LPGA Touren

Emily ligger i top-25 efter en fejlfri 2. runde i Michigan

21-årige Emily K. Pedersen spillede en fejlfri 2. runde på LPGA Touren og rykkede ind i top-25 før weekendens finalerunder.
Emily K. Pedersen, der til daglig spiller på damernes europatour, gik en rigtig god 2. runde i LPGA Volvik Championship i Michigan. Den unge dansker var rundt i 68 slag (-4) efter 14 pars og fire birdies. Dermed rykkede Emily op på en delt 25. plads i samlet -5.
I 2. runde ramte Emily 9/14 fairways og 14 greens in regulation, og var således ind og i for par fire gange, og putteren blev taget i brug 28 gange. Der er kun to slag op til top-10, så der er gode muligheder for yderligere avancement i weekenden for den unge dansker.
Nicole B. Larsen er også videre til finalerunderne efter en 2. runde i 71 slag (-1). Med en samlet score på -3 ligger Nicole på en delt 44. plads og er to slag efter Emily. Rent statistisk var Nicoles runde faktisk lidt bedre fra tee til green sammenlignet med Emily, men Nicole brugte til gengæld 31 puts. Nicole fortsætter dermed sin stime med at klare cuts på LPGA Touren, hvilket er ganske imponerende.
Therese O’Hara må desværre holde en friweekend, idet en runde i 72 slag (par) ikke var nok til at klare cuttet.
– Læs også: Lave scores på LPGA Touren – Nicole bedste dansker
Turneringen i Michigan føres af sydkoreanske Sung Hyun Park som fredag var rundt i 65 slag (-7), og som med en samlet score i -12 har et to slags forspring til australske Minjee Lee (66 slag, -6) og norske Suzann Pettersen, der for anden dag i træk var rundt i 67 slag (-5).
Cuttet blev på -1, og det betød et farvel til en række prominente navne som f.eks. Paula Creamer (par), Karrie Webb (par) og Michelle Wie (+2). Sidste uges vinder og verdensranglistens nr. fire, amerikanske Lexi Thompson, gik en god 2. runde i 68 slag (-4) og ligger på en delt 32. plads – et slag efter Emily.
Weekendens spil fra Michigan kan følges direkte på Viasat Golf og Viaplay, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
LPGA Volvik Championship, leaderboard