Kvartet deler føringen på PGA Touren på Colonial

US Open vinderen fra 2012, Webb Simpson, deler føringen på Colonial efter de første 36 huller

Forholdene var ikke nemme på 2. runde af Dean & Deluca Invitational, og fire spillere har lagt sig i front i seks under par. Indehaveren af den grønne jakke, Sergio Garcia, avancerede til 5. pladsen.
Blæsten var taget noget til på 2. runde af Dean & Deluca Invitational på Colonial banen i Texas, og det betød, at ingen spillere nåede til mere end -6. Her finder vi til gengæld fire spillere, idet Webb Simpson, Kevin Kisner, Danny Lee og Scott Piercy alle har brugt 134 slag på de første 36 huller.
Danny Lee fra New Zealand stod for dagens laveste runde, da Lee var rundt i 64 slag (-6). Den flotte score kom i hus takket være et greentræf på 83,3% kombineret med, at Lee hentede tre slag på feltet i kategorien “Strokes gained – putting”.
Blot et enkelt slag efter de førende spillere finder vi bl.a. den spanske duo Sergio Garcia og Jon Rahm, som i øvrigt har spillet sammen de to første dage. De to spaniere sagde efterfølgende, at de havde nydt hinandens selskab og havde støttet hinanden undervejs. Garcia var rundt i 66 slag (-4) og Rahm i 69 slag (-1).
– Læs også: Tæt i toppen på PGA Touren – McDowell, Rahm og Phil med fremme
På den delte 5. plads har de to spaniere bl.a. selskab af engelske Poul Casey, som fredag var rundt i 66 slag (-4). Casey sagde efterfølgende, at putteren havde været varm, og det indtryk får man da også via “Strokes gained – putting” kategorien, hvor Casey hentede 3,7 slag på feltet.
Jordan Spieth, som er forsvarende mester, fik en dårlig start på runden, men reddede en god bogey på 14. hul og herfra spillede Spieth fejlfrit med fem birdies. Spieth deler 11. pladsen og er blot fire slag fra de førende. Spieth hentede 3,1 slag på feltet med putteren, så det begynder at ligne den Spieth, som vi kender så godt.
Phil Mickelson havde en skidt dag på Colonial, hvor det blev til en birdiefri 75’er (+5), mens Graeme McDowell holdt sig med fremme med en 70’er (par) efter en rigtig god bagni. Den langtslående tidligere “long driving champion”, Jamie Sadlowski, havde ikke styr på spillet på 2. runde, og mistede cuttet med hele seks slag.
Lørdagens runde fra Colonial kan ses direkte på C More Golf, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Dean & Deluca Invitational, leaderboard