ET: Pæn dansk start på Barsebäck

Tre danske spillere er i top-30 efter første runde af Nordea Masters, der spilles på den smukke Barsebäck bane nord for Malmö.
Jeff Winther var bedst af danskerne, da han – trods en dobbeltbogey – kom rundt i -2 på de første 18 huller, og dermed indtager en delt 8. plads.
Et slag længere tilbage ligger Thorbjørn Olesen på den delte 15. plads. Olesen lå længe med helt fremme, men en dobbeltbogey på 9. hul – hans sidste for dagen – betød et ærgerlig fald i stillingen. Danskeren fandt aldrig sin første bold, og måtte notere en 7’er på par-5 hullet.
Også Lucas Bjerregaard kan notere sig en plads i top-30 efter en runde i par.
Danskerne fortsætter med at finde plads på leaderboardet som perler på en snor. Lasse Jensen er delt nr. 53 i +1 imens Thomas Bjørn er i +2.
‘Golfpensionisten’ Anders Hansen har også fundet vej over sundet, men må notere en delt 112. plads efter blandt andet to dobbeltbogeys på de sidste ni huller.
Skuffende for svenskerne er der blot en enkelt svensker i top-10. Det er Sebastian Söderberg, der deler 8. pladsen med blandt andre Jeff Winther. Forhåndsfavoritten Henrik Stenson er på en delt 27. plads i par.
Blæsten drillede spillerne hele dagen, og føringen er blot i -5 og deles af engelske Max Orrin og italienske Renato Paratore.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra Barsebäck hele weekenden. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
Nordea Masters, leaderboard