Thorbjørn Olesen holder fast i toppen på Europatouren

Walisiske Jamie Donaldson er stukket en smule af fra topfeltet ved Nordea Masters, imens også Thorbjørn Olesen holder fast i sin placering i toppen af leaderboardet efter en flot runde på den svære Barsebäck Masters Course.
Thorbjørn Olesen åbnede med bogeys på 1. og 3. hul, men fra 6. hul lavede han fem birdies på syv huller, og så var danskeren tilbage i top-10. Samlet er Olesen i -4 hvilket rækker til en delt sjetteplads sammen med blandt andre engelske Chris Wood.
Også Jeff Winther, Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard får to runder mere i Sverige. Jeff og Lasse deler 42. pladsen i par imens Lucas er på 58. pladsen et slag efter.
Den danske Ryder Cup kaptajn Thomas Bjørn lå fint til efter en første runde i +2, men fredag blev det ikke til en eneste birdie og Bjørn måtte skrive under på en runde i +9 efter syv bogeys og en dobbeltbogey.
Turneringen føres af Jamie Donaldson, der efter sin anden 69’er i træk, er i -8 og to slag foran den 20-årige italiener Renato Paratore på andenpladsen.
Svenskerne må kigge langt efter deres helte på hjemmebanen. Sebastian Söderberg og Joakim Lagergren er bedste repræsentanter på en delt 17. plads i -2, imens Henrik Stenson og Alex Noren deler 25. pladsen i -1.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra weekendens finalerunder på Barsebäck. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
Nordea Masters, leaderboard