Woods-sagen: Hertil og ikke længere

Tiger Woods stjal i denne uge overskrifter i hele verden. Desværre var det ikke for noget golfrelateret, men i stedet fordi han blev stoppet af politiet i sin bil ude af stand til at køre videre.
Først troede man, at der var tale om alkohol, men Woods var hurtigt ude og slå fast, at der ikke var alkohol involveret, og at der i stedet var tale om en fejlmedicinering. Denne påstand bakkede politirapporten op om, da Woods blæste i et alkometer uden udslag.
De sidste par dage er der kommet flere og flere informationer, billeder og videoer frem. Woods sad angiveligt og sov ved rattet i sin bil med motoren tændt imens der var tydelige skader på køretøjets front.
Der kom også en video frem der viser Tiger Woods i forlygterne fra politibilen imens han er i gang med, at udføre flere tests der skal vise om han er påvirket. Den video bringer vi ikke her på Teetime. Det ligger fast, at et fejl- eller overforbrug af medicin har sat Woods i denne situation, og der er ingen grund til – som videoen gør – at sparke til en mand, der ligger ned.
Om Woods nogensinde kommer tilbage til golfsporten, kan man være i tvivl om. Men at man fordi han er midt i en nedtur, finder en nyhedsværdi i at bringe en video af en tydeligt forvirret og påvirket Woods, det er en unødvendig ydmygelse, som ikke klæder nogen – og slet ikke golfsporten som helhed.
Her hos Teetime.dk vælger vi at afslutte dækningen af denne historie her. Med visheden om, at Woods – forvarende eller ej – fik taget en forkert dosis medicin, og at han blev stoppet i sin køretøj uden at have gjort skade på hverken sig selv eller andre.
Vi må videre.