Suveræn Dufner sætter rekord på Muirfield

Den tidligere major-vinder Jason Dufner har fundet storspillet frem ved The Memorial, hvor han efter sin anden 65’er i træk kom til -14 og dermed slår rekorden for bedste 36-hullers score på Muirfield.
Dufner har blot lavet én bogey de første to dage, og fredag var der slet ingen modregninger på et tæt ved perfekt scorekort. Runden blev godt summeret op med et holet 6-jern for eagle på 18. hul.
Den normalt meget indadvendte amerikaner har dermed opbygget et forspring på hele fem slag ned til landsmanden Daniel Summerhays inden weekendens finalerunder. Yderligere et slag efter ligger Rickie Fowler – manden der havde 36-hullers rekorden indtil i går.
I -6 og otte slag efter Dufner deler Justin Thomas, Jordan Spieth og Martin Laird fjerdepladsen, med en viden om, at hvis de skal blande sig i toppen, så er der fordi Dufner skal åbne døren på klem.
For Søren Kjeldsen endte en lige lovlig spændende runde med forløsning, da han med tre birdies på de sidste seks huller klarede cuttet i -1 samlet. Godt nok er Jason Dufner langt væk, men i et tæt pakket leaderboard er Kjeldsen faktisk bare to slag fra top-20 og fire slag fra top-10. Der er således masser af spille for de næste to dage.
C More Golf sender direkte fra The Memorial både lørdag og søndag. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
The Memorial, leaderboard