Nanna K. Madsen vinder igen på Symetra Touren

Nanna med det synlige bevis på den flotte sejr på Symetra Tour i New York

Nanna K. Madsen gik en suveræn finalerunde og vandt sæsonens anden sejr på Symetra Touren, hvor hun nu fører årets pengeliste i kampen om et LPGA kort til næste sæson.
Inden de sidste 18 huller lå Nanna på en delt femteplads, og med fire slag op til den førende spiller lignede det umiddelbart ikke en ny sejr til danskeren. Men med en suveræn finalerunde i 66 slag (-5) overhælede Nanna alt og alle og tog sæsonens anden sejr på Symetra Touren. På runden blev det til seks birdies og blot en enkelt bogey, og med en samlet score i -9 vandt Nanna med et enkelt slag foran amerikanske Kim Welch og Daniele Iacobelli.
Iacobelli, som gik i bold sammen med Nanna, var -9 inden sidste hul og førte dermed turneringen med et slag foran Nanna. På 18. hul fik amerikaneren dog rodet sig ud i en dobbeltbogey, og da Nanna samtidigt lavede en par, så var det Nanna, der løb med titlen.
– Læs også: Emily klarer cuttet på LPGA, mens Nanna er med fremme på Symetra Tour
Med sejren hopper 22-årige Nanna op på førstepladsen på pengelisten, “Volvik – Race for the Card”, hvor Nanna i år har indspillet 53.527 dollars. Sejren i New York indbragte Nanna 18.750 dollars, og Nanna har nu et forspring på ca. 13.000 dollars til nr. to, og ca. 33.000 dollars til nr. 11. Ved sæsonafslutning får de ti bedste et kort til næste sæsons LPGA Tour, hvor både prestigen og pengepræmierne ligger på et helt andet niveau. Med sejren fulgte der også en Kia bil, idet Kia var hovedsponsor for turneringen i New York.
Efter sejren udtalte Nanna, at hun selvfølgelig var meget glad for sejren, og at sæsonens mål var at sikre sig et kort til næste års LPGA Tour. Med den flotte sejr ser det ud til at lykkedes for Nanna, og herfra skal lyde et stort tillykke med den imponerende sejr.
Fuccillio Kia Classic of NY, leaderboard