Lucas Bjerregaard i top-20 inden weekenden

Scores var høje under andendagen af Lyoness Open i Østrig, og en runde i par var lig med et spring ind i top-20 for Lucas Bjerregaard, der som eneste dansker klarede cuttet ved denne uges European Tour turnering.
Kun David Horseys nærmest mirakuløse 64’er stak ud fredag, da ingen andre klarede bedre end 69 slag. Horseys runde bragte ham da også hele 104 pladser frem til en delt femteplads i -5.
Lucas Bjerregaard går ind til weekenden på en delt 18. plads i -2. Fredag blev det til tre birdies og tre bogeys, og Bjerregaard holder sig dermed i den sjove ende af feltet inden de sidste to runder.
Helt i front ligger Chiles Felipe Aguilar stadig alene på førstepladsen. Efter en anden runde i -2 har han nu to slags forspring ned til Graeme Storm på andenpladsen. Johan Carlsson og Oliver Fisher deler tredjepladsen i -6.
Jeff Winther, der er den anden danske deltager i denne uge, sluttede udenfor cutgrænsen efter en anden runde i +6.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra finalerunderne lørdag og søndag. Sendetiderne kan ses på vores TV-oversigt.
Lyoness Open, leaderboard