Super start af Emily på LPGA Touren i Canada

Emily gik en flot 66’er i Canada, og noget usædvanligt lavede danskeren to eagles på runden

Emily K. Pedersen gik en kanon åbningsrunde i 66 slag på LPGA Touren i Canada, og ligger på en delt sjetteplads blot to slag fra førstepladsen.
I sidste uges turnering på LPGA Touren sluttede Emily med en 66’er (-5) og endte på en flot delt 17. plads. Den gode form har den 21-årige dansker taget med videre til Canada i denne uge, hvor det blev til en fantastisk 66’er (-6) i åbningsrunden ved Manulife LPGA Classic.
Noget usædvanligt lavede Emily eagle på både 12. hul og 9. hul som var Emilys sidste hul, da hun startede på 10. hul. Det gik da heller ikke ubemærket hen, idet Emily på LPGA Tourens hjemmeside var en del af “Shots of The Day”. Efter runden skrev Emily da også følgende på hendes Facebook profil: “Nothing is like rolling in puts for eagles!”.
– Læs også: Kanon finalerunde af Emily på LPGA Touren
Nicole B. Larsen fik en hård start på sin runde og var fire over par efter blot fem huller, men fulgte det op med at spille de næste 11 huller i fem under par takket være fem birdies. Desværre sluttede Nicole runden af med bogeys på både 17. og 18. hul og kom således rundt i 73 slag (+1). Det placerer danskeren på en delt 82. plads og er pt. et slag på den forkerte side af cutgrænsen.
Turneringen i Canada føres af norske Suzann Pettersen og sydkoreanske Mi Hyang Lee som begge var rundt i 64 slag (-8). Pettersen har spillet rigtig godt på det seneste, og nordmanden kom da også flyvende fra start, idet det blev til hele ni birdies på de første 13 huller. Herfra måtte 36-årige Pettersen nøjes med pars, men stadig en kanon åbningsrunde for den tidligere verdenstoer, der jagter sin sejr nr. 16 på LPGA Touren.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra turneringen i Ontario, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Manulife LPGA Classic, leaderboard